tisdag 27 augusti 2013

Berlin tips sökes!


På Lördag åker vi till Berlin, vi har hyrt en lägenhet och stannar där en vecka. Vi tänkte mest ta dagen som den kommer, gå på kaféer, besöka små butiker, marknader, loppisar och kanske se någon utställning. Jag och Oscar har varit där en gång tidigare, men vi skulle gärna ta emot lite bra Berlin tips! Det blir Elis första utlandsresa också, så det känns ju lite extra speciellt!


_____________________


On saturday we're going to Berlin for a week. Me and Oscar went there once before but we would love some nice Berlin tips! And it will be Elis first trip abroad, so that's quite special! 


7 kommentarer:

 1. Åh vad underbart, Berlin är ju en härlig stad! Hanna och jag var där för några år sedan och hade en hel lista på loppisar och restauranger med oss i bagaget. Jag har för mig att vi var på Second Hand-kedjan Kleidermarkt som finns på några olika ställen. Sen besökte vi en supermysig stadsdel där vi åt brunch och loppisfyndade en solig söndag, minns inte exakt var men tror det kan ha varit i Mitte... googla! Hoppas Elis gillar Berlin också, ha en fantastisk vecka! Kram /Kajsa

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt! Kolla http://sandrajuto.blogspot.de/2012/08/sandras-guide-to-berlin.html eller #sandrajutosberlin på Instagram. :) Många bra café och mat-tips. Kram!

  SvaraRadera
 3. OHHH he is so gorgeous little Elis ;-) Have a great trip x
  Ax

  SvaraRadera
  Svar
  1. Thank you Anya! Yes he is lovely :-)

   Radera
 4. ååh vad söt liten plutt :D

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤