måndag 26 augusti 2013

Allt är packat och klart!

I helgen packade vi det sista hemma i lägenheten, det känns lite konstigt att vi inte ska bo i Stockholm mer. Fast mest känns det spännande och kul att byta stad och få flytta in i ett eget hus, med en egen trädgård! Nu är det mindre än tre veckor kvar, fast det känns som en evighet. Vi bor tillfälligt hos våra föräldrar och har allt vi behöver i några väskor, men vi börjar tröttna lite på det livet nu samtidigt som det har varit en rätt bra övergångs period att bo lite i Stockholm och lite i Gävle samtidigt. Nu kliar det i fingrarna efter att få flytta in och inreda ett nytt hem!

_________________________


This weekend we packed the last things in our apartment. Now we're living at our parents houses until we move into our own house in three weeks! I can't wait to move in and decorate a new home!


3 kommentarer:

 1. Can't wait to see your new home too! I know is going to look beautiful!!

  xx

  SvaraRadera
 2. Jag känner igen mig i den där bitterljuva känslan av att flytta. Allt är spännande och nytt och det kliar i fingrarna av att sätta igång med möblering och inredning, men samtidigt har man ju packningsbestyr och flyttspektakel att genomleva först, vilket alltid är frustrerande. Heja er! Det kommer säkert bli kanon! /Hanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, packningen är verkligen inte rolig! Desto roligare att packa upp sen! :-)

   Radera

Tack för att du skriver en rad! ❤