torsdag 1 augusti 2013

Allt började i Augusti.


I Augusti för tio år sedan flyttade jag och Oscar till Stockholm, spända och fyllda av förväntan. Vi hade ett andrahandskontrakt i ett halvår, inte särskilt mycket mer än så och ingen av oss hade något jobb i sikte. Sen började jag på konstskola och tiden gick och Stockholm blev till det vi kallar hemma. Under tre år drev vi också ett eget litet kafé i Vastastan där jag bakade macarons för fullt varje dag!
Det är här vi har vårt vardagliga liv och de flesta av våra vänner bor här. Jag har lärt känna Stockholm och tycker att det är en fantastiskt fin stad.
I Augusti för ett år sen flyttade vi från vår gamla lägenhet till lägenheten som vi bor i nu. Vi renoverade, målade och fixade, vi har till och med hunnit med ett hemma hos reportage. Men nu är det dags att flytta igen. Det känns nästan så där pirrigt och spännande som det gjorde för tio år sen när vi lämnade tryggheten bakom oss för en ny stad. 
Nu flyttar vi tillbaka till den staden vi lämnade då, men det känns ändå som att vi kastar oss in i något nytt och okänt. Den här gången är vi tre. Vi ska bygga upp en ny vardag och lära känna vår gamla hemstad på nytt. Nu packar vi som bäst och lägenheten försvinner bit för bit ner i kartonger. Och ni kommer så klart få följa med på vårt nya äventyr här i bloggen!


____________________________________


In august 10 years ago we moved from our hometown to Stockhom, it was exciting and we had not much here back then. Over the years we built our life here, and the most of our friends lives in this city. A lot has happend since the day in August that we moved here, and now it's finally time to move back. Now we are three, and the city we once left now feels like new and unknown. It's quite exciting this time as well! Now we're packing down our apartment into boxes and I will take you with me on our new adventure!


5 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Ser fram emot att följa er. Stort lycka till med nya äventyret. Kramar!

  SvaraRadera
 2. Vilket fantastiskt hem du har! Jag gillar allt men blev helt förälskad i ert soffbord:) Var har ni köpt det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-) Soffbordet är en hyllel från Ikea som vi målat själva!

   Radera
 3. Vad fint skrivet. :) Ska bli så spännande att se huset sen! Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤