måndag 3 juni 2013

Vårt hem i Älskade hem!
Nu hittar man vårt hem i senaste numret av Älskade hem! Jag fick ett ex av tidningen hem med posten i Fredags och idag finns den ute i butik. Klara och Karin var ju här tidigare i vår och stylade och fotade vår lägenhet. Det var så roligt. Och nu finns alltså ett stort fint reportage i tidningen med hela nio sidor om oss och vårt hem. Det känns kul att de fått med så mycket av mina illustrationer också! Jag visar lite av reportaget nu, men jag ska försöka att visa mer senare.

__________________________


Now our home is in the magazine Älskade hem! Klara and Karin was here earlier this year, styled and photographed our home. I'll try to  show you more photos later.4 kommentarer:

 1. Vad spännande. Den ska jag ut och leta efter (är aningen besatt av inredningstidningar för tillfället). Och vad fint det ser ut.

  SvaraRadera
 2. Å, imorgon är det jag som kastar mig till tidningshyllan för att köpa! Av det jag redan har sett på bloggar och instagram ser det helt fantastiskt fint ut! Älskar ditt glasbord och Hilma af Klint postern! :)

  SvaraRadera
 3. this is exciting! looks so pretty:)

  SvaraRadera
 4. Nice, congrats for this. Your place looks great. Our home was also in finnish magazine "Kotivinkki" earlier this year.

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤