torsdag 15 september 2011

Tack fina!

Gävle Gävle DSC_0154


Jag är så himla glad för att det är så många som har hittat till min blogg. Följer och kommenterar. Alla fina hälsningar dimper in är så mycket värda för mig. Och det är roligt att ni blir fler hela tiden. Det är ni som gör att det är så kul att blogga, och det har blivit ett fint tillskott i vardagen. Så tack fina ni!

Jag är ju väldigt nyfiken på vilka ni är som besöker min blogg också, så skriv gärna en rad och berätta!

__________________________________

I'm greatful for all visitors and comments in my blog, it means so much for me! 
So curious about who you are, so please live a note and tell me.

11 kommentarer:

 1. Tack själv för en fin blogg! Jag heter Hanna och bor i Stockholm. hittade hit via någon annan blogg för ett tag sen och blev fast :-)

  SvaraRadera
 2. Jag älskar att läsa din blogg. Gillar de braiga recepten och de fina bilderna bäst!
  Jag heter Sofie, och bor i Göteborg. Bildgooglade någonting, slank in här och sedan blev jag fast. Lade till dig i länklistan på min blogg, så att fler ska hitta hit!
  Förresten är dina illustrationer små mästerverk!

  SvaraRadera
 3. Selv takk for en fin blogg :) Keep up the good work!
  Klem Marie

  SvaraRadera
 4. Hej, hej! Det känns nästan som vi känner varandra men självklart kan jag presenatera mig. Camilla, bor i Onsala utanför Göteborg och har följt din blogg ganska länge nu. Fin fin är den! Tänkte faktiskt komma förbi ditt kafé och säga hej sist jag var i Stockholm men hann tyvärr inte. Kanske nästa gång.

  SvaraRadera
 5. Jag gillar dig och din blogg masssssor;)! Visst är det kul med blogg vänner! Och jag håller med dig att det är kul med kommentarer hos en. Man får liksom respons på det man ger ut .....

  Ha det fint fina du!
  kram CC

  SvaraRadera
 6. Fina Elina! <3 jag följer också din blogg på bloglovin...! Men mig hoppas jag du redan känner. ;) Hoppas vi kan ses snart. Puss å kram!

  SvaraRadera
 7. Hej!

  Mig känner du till också, Helena på Skumpa & Spaljé i Landskrona du ligger på min blogglista, tittar in varje dag...

  Kram Helena.

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Jag heter Linda och bloggar på Elle Interiör. Gillar dina fina fotografier och dina ord! Och så dina kommentarer på min blogg.)

  SvaraRadera
 9. Thank you to for your comment ;)

  SvaraRadera
 10. Jeg heter Judith. Jeg er mamma og kone. Liker foto, maling, klipping og liming. Elsker å synge. Liker å få fin inspirasjon fra fine blogger som din:) Jeg digger de fine bildene dine!

  SvaraRadera
 11. Hej, Elvira här, en till bloggare som gillar att hänga härinne och inspireras. Vem jag är? Ehh, en dam av årgång 1972 som har en stor familj och som driver en blogg där jag hoppas inspirera och roa andra i bloggvärlden.

  Kram på dig!

  //Elvira

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤