lördag 20 juli 2013

Ett eget hus och en vecka vid havet.De har hänt stora saker de senaste dagarna och i torsdags skrev vi kontrakt på ett hus, ett alldeles eget hus! Det känns ganska overkligt och pirrigt men härligt och roligt förstås. Ni kan tjuvkika lite på det här om ni vill. Det är inte bara det att vi köpt ett hus som känns omtumlande och nytt utan också att vi ska flytta närmare våra hemtrakter. Efter tio fina år i Stockholm så har vi bestämt oss för att flytta tillbaks till Gävle. Det ska bli roligt att lära känna stan på nytt, och det blir fint för Elis att ha släkten nära. Men det känns också vemodigt att flytta från Stockholm som vi för bara några år sen aldrig tänkte lämna. Stockholm är en av de finaste städerna jag vet, och det känns förstås tråkigt att lämna alla vänner där. Men när längtan till storstan blir för stor så ligger den inte alls särskilt långt bort. Nu har vi en skön vecka vid havet med en av de bästa utsikterna och livet är väldigt fint just nu.


_____________________


Right now it's a lot of things going on. Earlier this week we bought a house in our home town. So in the end of this summer we're moving in to our own house and we're also leaving Stockholm. It feels so exciting with everything new, but I also will miss Stockholm and all our friends there. But luckily it's not to far away. You can take a look at the house here. Now we spend some time by the sea with one of the best view and life is beautiful.


2 kommentarer:

  1. Men stort grattis! Så skojigt och spännande. Och som du säger, Stockholm ligger ju inte många minuter bort :)

    SvaraRadera
  2. Och dina riktiga vänner finns ju kvar oavsett om du flyttar till månen. Dessutom är det bara 1.5 timme med tåg bor Stockholm. Kommer bli perfekt.

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤