onsdag 12 juni 2013

Så lite men så stort och viktigt.

I dag har jag fotat och fixat var enda ledig minut jag haft medan Elis har sovit. Jag är en sån person som älskar att vara hemma, och jag känner mig sällan uttråkad av det. Men ibland bland blir jag bara så trött på allt och måste ut och få rensa huvudet lite. I eftermiddags när det kändes så tog jag med Elis till en park i närheten. Elis kände på lönnens blad och sen på kastanjens och han lät bladen smeka honom i ansiktet när vinden kom och bara blundade. Det är såna stunder som är så viktiga och som man minns så länge. Så lite men så stort och viktigt. Sen gick vi hem igen med ny kraft och energi.


______________________


Today I took every chance I could to work while Elis was asleep. I usually love to be at home, and I rarely get bored. But sometimes I just have to get away. Today I took Elis to the park, and he loved to feel the leaves of trees. Moments like that stays for a long time and is so important. Small but important. Then we went home again with a lot of new energy.2 kommentarer:

  1. åh vad fint! :)

    SvaraRadera
  2. I ordered this one from Society6 and received it yesterday. It is beautiful in my first house in Quebec city (Canada). Love your work!
    Marianne

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤