onsdag 25 september 2013

Loppisfynd och förkylning.


Jag måste visa ett par av mina loppisfynd som jag gjorde här om dagen! En vit porslinskål som skulle göra sig fin som salladsskål med salladsbestick i trä till. Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha en vit tekanna, och nu hittade jag en för ett par tior som passar perfekt till våra höganäs muggar. Jag älskar att bo nära en stor och billig loppis! Idag kurerar jag mig hemma och hoppas på att bli kvitt min förkylning, Elis myser hemma hos Farmor och Farfar och jag försöker att ta vara på en ledig dag och inte längta för mycket efter honom.

________________________

I have to show you a bit of my flea market finds from the other day! A white bowl and a teapot witch goes perfect with our höganäs cups! Today I'm home trying to get rid of my cold. Elis is with his grandparents and I'm trying to rest and enjoy a free day.


9 kommentarer:

 1. Vilka fynd! Var ligger det loppiset då, är det i Valbo eller? Vad roligt förresten att ni har blivit med hus i Valbo, skönt att ha hamnat närmare hemtrakterna förstår jag.

  Kram Victoria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, i Valbo. Biståndsgruppen är det! Sen finns det ju flera andra bra i stan också, men kul att ha en så nära! Ja, det känns väldigt bra att ha flyttat hit! :-)

   Radera
  2. Aha, ja dit var det länge sen jag var nu. Jag bor i Österfärnebo som ligger utanför Sandviken och jag har bott i Gävle några år förut också, så jag är familjär med områdena häromkring.

   Radera
 2. Krya på dig! Men vad längtar du till...? Nyfiken! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Längta efter Elis så klart! :-) hehe. Är lite beroende av honom. ;-)

   Radera
 3. Krya på dig! Men vad längtar du till...? Nyfiken! =)

  SvaraRadera
 4. Ja, drömmen är väl att bo nära en sådan. Men då får man flytta från Stockholm (så du är smart du). Var är det ni har flyttat nu? Kommer inte ihåg :)

  SvaraRadera
 5. Jag längtar efter å få träffa Elis å se erat hus. Så himla kul. Stor bonus med loppisen:)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤