söndag 24 mars 2013

Anteckningar och Söndagsbesök.

Jag tejpar fast små lappar med anteckningar till mig själv på skrivbordet för att jag ska komma ihåg, det bara snurrar i huvudet annars. Jag tycker om saker som förenklar och strukturerar upp vardagen. Och så är jag en planeringsmänniska. Älskar att planera, skriva listor och lappar. När jag är hemma med Elis på dagarna så kommer jag på så mycket som jag borde eller skulle vilja hinna med, och inspirationen bara flödar just nu. Då är det bäst att skriva ned allt på lappar innan det försvinner igen. 
Idag hade vi en fin söndag. Först frukost med Elis Farmor och Farfar innan de åkte hem, sen kom våra kompisar Sanam och Alexander till oss för fika och promenad i solen.

______________________________


I put notes to my self on the desk, just to remember everything thats going on in my head. I love to make plans and do lists over everything I should or want to do. 
We had a beautiful sunday, first breakfast with Elis grandparents, and then our friends came over for coffee and a walk in the sun.
4 kommentarer:

 1. Du är så söt!

  Är likadan. Har tre almanackor just nu.. Två egna och en gemensam för mig och Henrik på vägg

  SvaraRadera
 2. På väggen skulle det stå. Och då är jag mest hemma:) tycker planering ironiskt nog ofta ger mer frihet.

  SvaraRadera
 3. Va mysigt med så mycket besök:) måste dra med H till er nån gång framöver !

  SvaraRadera
 4. Jag borde bli bättre på lappar. På jobbet går det bra, men privat så fladdrar tankarna iväg och jag har rätt dålig struktur. Kanske ska skaffa sådana där fina lappar :)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤