måndag 30 juli 2012

senaste veckan - instagram


Några Bilder från senaste veckans instagram. Det har blivit mer instagram än bloggande på semestern, lite enklare och mer lättillgängligt. Men nu är jag som sagt hemma igen, så nu lovar jag att det ska bli tätare mellan blogginläggen igen! Ni kan ju kan följa mig på instagram också förstås, elinadahl heter jag där.

__________________________________

Some of the latest instagram. It's been more of instagram and less blogging this summer. But now when I'm back home it will be more of the blog! You can also follow me at instagram, my nickname is elinadahl.6 kommentarer:

 1. I like your instagram posts, they bring summer to my office!

  SvaraRadera
 2. Gorgeous instagram pics Elina - looks like a fab holiday,
  Axx

  SvaraRadera
 3. Herlig. Lengter skikkelig etter deilig sommervær som på dine bilder. Men her regner det igjen. Norge kjører laang høst i år virker det som...

  Klem Kirsti

  SvaraRadera
  Svar
  1. Permisjonstid er både deilig og utfordrende. Enda er han så liten at det stort sett er mat og bleieskift og ikke mye annet. Men det blir veldig mye bedre når vi får litt rutine... Er det noe på gang hos dere???

   Klem

   Radera
  2. Å gratulerer så mye. Det blir jo kjempekoselig!!! Hjelper også å være forberedt på at de første månedene stort sett er ganske slitsomme- det var heldigvis jeg og fikk ikke den store overraskelsen. Men så er det også veldig mye som er koselig og ;) Gleder meg til å følge med dere.

   Radera

Tack för att du skriver en rad! ❤