fredag 13 januari 2012

självdisciplin och fredag den 13Jag sitter hemma och jobbar med olika projekt om dagarna. Nu när vi inte har kafét kvar så försöker jag få mer tid att jobba med mina illustrationer. Jag jobbar också med ett annat projekt tillsammans med min bror som vi håller lite hemligt, men som jag hoppas ska leda till nåt riktigt bra. Det gäller att ha bra självdisciplin när man sitter själv hemma och jobbar, det händer lätt att man glider in på bloggar och annat på nätet. Nån som känner igen sig? Försöker punkta upp vad jag ska få gjort under dagen. På Måndag börjar jag plugga Digital Grafik på distans också, det ska bli jättekul! Idag ska jag ut på stan och springa lite ärenden. Solen skiner så det blir bra, Fredagen den 13:e skrämmer mig inte!

____________________________

When I sit at home working with my projects it's a challenge to not end up on the internet, checking out cute blogs. I'm working with my illustrations and a secret project now. On Monday I start studying Digital Graphics, it will be fun! Today I'm getting out in the beautiful sun, Friday 13 can not scare me!6 kommentarer:

 1. I don't get scared either :), let's have it Friday, and we have sun too.
  Good luck with your projects.

  SvaraRadera
 2. Visst var det väl du som var inne på Jerns på Kungsgatan idag? Jag kom på det när du hade gått, men jag har följt din blogg ett tag och det kan ju inte finnas två fd caféägare med samma namn. Kul!

  SvaraRadera
 3. Ja Ida det är jag! Kul att du följer min blogg :-)

  SvaraRadera
 4. Jag tror absolut att det kan bli någon öppning för dig framöver. Jag hoppas det

  SvaraRadera
 5. Det vore jättebra, bara att ni hör av er i så fall!

  SvaraRadera
 6. åh spännande. detta kommer bli bra. känner det på mig.:)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤