måndag 28 oktober 2013

Planer och framtid.

Här sitter jag och jobbar så ofta jag hinner, det blir mest kvällar eftersom att jag fortfarande är mammaledig. Men det kommer in fler och fler beställningar, och det är så himla kul att det går framåt även fast att jag inte har all den tid som jag skulle vilja! Under våren är tanken att Elis ska börja på förskolan, och det är blandade känslor kring det. Det kommer bli tomt och konstigt utan honom på dagarna, men jag ser verkligen fram emot att hinna fokusera på jobb och utveckla mitt företag. Och det finns många roliga planer att se fram emot i vår! 

__________________________


This is where I sit and work when I have the time, I'm still home with Elis but soon I will get more time for my work. It will be empty with out him during the days, but I really look forward to get more time for my work. I'm so happy to get more and more orders even thought I don't have so much time, and I have many great plans to look forward to in the spring!


6 kommentarer:

 1. Hej! Jag har inga barn men förstår ändå att det är blandade känslor! Jag är imponerad över hur mycket du hinner med ändå med en liten att ta hand om! Märks att du är passionerad för det du gör och att du har massa kreativitet i dig! Jag passade förresten på att göra en beställning under helgerbjudandet, tänkte matcha den med svamparna jag vann :)
  Ha en fin dag! /Hanna. A

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för en fin kommentar och beställningen! :-)

   Radera
 2. The autumn garden from your window is so beautiful! I wish you good health and lots of energy in the cold days to come... and don't miss Eli too much, if this is possible for a new mom <3

  SvaraRadera
 3. Look great Elina, love the window.

  xx

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤