fredag 16 augusti 2013

Sista veckan hemma.
Sista veckan hemma i lägenheten, hemma i Stockholm. Sen har vi bara några helger här innan flyttlasset går! Det mesta är nerpackat i kartonger och det känns mest bara konstigt att gå omkring här hemma, i väntan på något nytt. Nu vill jag mest bara flytta, jag ser fram emot det så himla mycket. Och jag hoppas att vi hinner få några fina dagar i trädgården i sensommarsolen! 

_______________________


The last week in our apartment, then it will be some weekends before we move to our new place. And I really look forward to it!


3 kommentarer:

  1. Jag går också bara och längtar till vår flytt. När det väl börjar närma sig kan det väl bara hända! Spännande det måste vara för er som ska lämna staden också. Kommer bli grymt i alla fall!

    SvaraRadera
  2. Ja, det känns som en evighet fast att det egentligen är så kort kort tid kvar. Men man vill ju liksom bara Nu! :-) Men du har rätt i att det kommer att bli grymt.

    SvaraRadera
  3. Ja när det är så nära så vill man ju bara att det ska bli gjort. Vad roligt med nytt, att inreda och känna sig hemma på ett nytt ställe. Blir nog en mysig höst! Kram Ulrika

    SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤