måndag 10 oktober 2011

utmanad

DSC_0032 Jag har fått utmaningen av både en matsked grejer och  my happy home att svara på några frågor. Jag har varit lite seg och tagit alldeles för långt tid på mig. Men här kommer det:

 1. Varför började du att blogga?
Jo det var nog så att jag ägnade mig åt bilddagboken ett tag först, sen insåg jag att det var väl blogg som var grejen. Först var det nästan bara bilder, sen har det blivit lite mer text. Jag har hunnit med några olika bloggar innan den här, men nu tror jag att jag har hittat rätt!

2. Vilka bloggar följer du just nu?
Det finns många fina som jag följer. Flera av dem finns med i listan i högerspalten här i bloggen. Jag gillar inspirationsbloggar bäst. Bloggar med fina bilder.

3. Favoritfärg(er)?
Jag har liksom olika färgperioder. Just nu är jag inte på bleka pasteller. Men också börjar jag intressera mig lite för blått och starkare färger. Olika färger i mönster är nog nåt jag börjar gilla nu.

4. Favoritfilm?
Den är svår. Men två bra jag såg förra veckan var King's speech och Sarahs nyckel.

5. Vilket land/vilka länder drömmer du om att besöka och varför?
Just nu drömmer jag mest om att åka till sol och värme. Gärna ett land med spännande kultur och mat också. Tex Indien, Mexico eller Vietnam. Sen älskar jag att åka till storstäder, Paris längtar jag alltid efter för det är en stad att bara vara i. Sen vill jag väldigt gärna åka till New York och USA över huvud taget.

Jag skickar vidare utmaningen till:
Annixen
Moa og kaffekoppen
Lilla.u
Mackapär

4 kommentarer:

 1. Jag tror också att du hittat rätt med bloggen! Jag gillar den skarpt, i alla fall! Kul att få reda på mera om dig! King´s speech är en favorit hos mig, med!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att få läsa;) din blogg är absolut rätt nu. Kram Johanna

  SvaraRadera
 3. Håller med ovan, din blogg har hittat rätt, gillar formatet jättemycket!

  Och tack gulliga du för utmaningen, jag är lite snabb av mig, svarade på dem för några veckor sedan ;)

  http://annixen.blogspot.com/2011/09/award.html

  Kram!
  a.

  SvaraRadera
 4. Oj tack, ska förståss fixa detta! ;)

  SvaraRadera

Tack för att du skriver en rad! ❤